Permainos Lietuvos granduose: Grigonis oficialiai keliasi į CSKA, Echodas palieka „Rytą“ © Basketnews nuotr.

Šiandien oficialiai paskelbta, jog Marius Grigonis kitą sezoną atstovaus Maskvos CSKA. Lietuvis su Rusijos klubu pasirašė trijų metų sutartį.

15min žurnalistas Rokas Pakėnas taip pat skelbia, jog pirmus du sezonus Marius turėtų uždirbti apie 1,3 milijonų eurų, o trečiame sezone alga galėtų paaugti iki 1,4 milijonų eurų.

Jau anksčiau kiek skelbta, jog komandą paliks ir Thomas Walkupas, Nigelis Hayesas bei Rokas Jokūbaitis. Tačiau kol kas neaišku, kas atvyks į Mariaus Grigonio vietą.  

Taip pat yra naujienų ir „Ryto“ stovykloje. Vilniaus klubas oficialiai paskelbė, jog kitą sezoną Martynas Echodas komandai neatstovaus ir komandą paliks. 

Pastaruoju metu Martynas buvo stipriai siejamas su Venecijos ekipa, kuri žaidžia Europos taurėje, bet kol kas nieko oficialaus nėra. 

Taip pat „Rytas“ šį tarpsezonį sieks pratęsti kontraktą su Andrew Goudeloucku bei išlaikyti savo sudėtyje kapitoną Arną Butkevičių, taip pat Vilniaus klubas ieškos ir solidžių naujokų, tai kone pagrindinės šios vasaros užduotys bus jų stovykloje.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos