Prie „Žalgirio“ prisijungęs K. Maksvytis: „Nedvejojau nė minutės“ © zalgiris.lt nuotr.

Naujasis Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis pradeda darbus naujoje darbovietėje.

Pirmajame savo interviu su „Žalgirio“ marškinėliais K.Maksvytis pasakojo apie anksčiau nei planuota perimtą komandos vairą bei laukiančius iššūkius su ekipa.

„Geras jausmas. Kaip ir kiekvienas lietuvis noriu būti „Žalgiryje“. Esu minėjęs, kad turėjau svajonę čia būti žaidėju. Tai svajonei neišsipildžius, smagu čia būti treneriu. Ne bet kokios komandos, o geriausios Lietuvoje, – paklaustas apie prisijungimą prie „Žalgirio“ kalbėjo K.Maksvytis. – Nesitikėjau. Kai jau taip įvyko, kad buvau paklaustas, ar sutinku, nedvejojau nė minutės. „Žalgirio“ pasiūlymo sulauki ne kiekvieną dieną. Tą išnaudojau.“

Treneris džiaugėsi, kad darbus naujoje komandoje galės dalintis ir su į „Žalgirį“ po šešerių metų pertraukos sugrįžusiu patyrusiu Gintaru Krapiku, kuris dirbs dešiniąja K.Maksvyčio ranka bei perims darbus, kai šis vasarą bei rudenį dirbs su Lietuvos vyrų krepšinio rinktine.

„Susiklosčius dabartinei situacijai, gerai, kad kažkiek padirbsime ir šiame sezone. Gintaras yra gerbiamas treneris „Žalgirio“ sirgalių ir organizacijos. Patyręs treneris. Manau, kad sugebėsime rasti balansą. Labai svarbios ir jo žmogiškosios savybės. Yra keli dalykai viename – ir geras specialistas, ir geras žmogus, ir „Žalgirio“ sistemos dalis“, – tikino K.Maksvytis.

Pirmasis Kazio Maksvyčio testas už „Žalgirio“ vairo laukia jau šį ketvirtadienį išvykoje prieš Kėdainių „Nevėžį“.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos