Prie „Žalgirio“ rėmėjų gretų po 7 metų pertraukos prisijungė „TOP SPORT“ © zalgiris.lt nuotr.

Lietuviška lažybų bendrovė „TOP SPORT“ tapo naujuoju pagrindiniu Kauno „Žalgirio“ rėmėju.

Didžiausia lietuviška azartinių lošimų bendrovė „TOP SPORT“ su daugkartiniais Lietuvos čempionais darbus pratęs po septynerių metų pertraukos. „TOP SPORT“ ir „Žalgiris“ bendradarbiavo iki 2015-ųjų sezono.

Naująjį sezoną „Žalgiris“ pasitinka su naujuoju užnugariu iš to paties Kauno, o savo srities lyderių susivienijimas yra pažymėtas ilgalaike bendradarbiavimo sutartimi.

„Mane pažįstantys žmonės puikiai žino, ką man reiškia skaičius 7, – su šypsena kalbėjo „TOP SPORT“ direktorius Gintaras Staniulis. – Malonu ir mūsų bendradarbiavime įžvelgti daug septynetų, kadangi „TOP SPORT“ septynerius metus rėmė „Žalgirį“, po to sekė septynerių metų pertrauka, o dabar atėjo laikas ir vėl pratęsti bendradarbiavimą. Tad tikimės, jog ateinantys septyneri metai bus „Žalgirio“ organizacijos proveržio metai, vyks visų, kiek įmanoma, titulų susigrąžinimas bei naujų tikslų įvairiose veiklose siekimas.“

„TOP SPORT“ į „Žalgirio“ areną sugrįžta ypatinga proga – įmonė šiais metais minės savo 20-metį.

„Lietuviško verslo įmonei tai tikrai gražus jubiliejus, – teigė Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas. – Su „TOP SPORT“ esame bendradarbiavę ne vienerius metus, todėl labai džiugu, kad jie vėl sugrįžta į „Žalgirio“ partnerių ir remėjų šeimą.“

Naujojo „Žalgirio“ rėmėjo logotipas puikuosis ant žalgiriečių marškinėlių priekio Lietuvos krepšinio lygos čempionate ir ant nugaros – Eurolygos aprangoje.

„TOP SPORT“ yra pirmoji ir moderniausia lažybų bendrovė Lietuvoje, siūlanti nuotolinius lošimus, valdanti 58 lažybų punktus bei automatų salonus šalyje ir internetinę lošimų svetainę TOP SPORT.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos