Puikus Tadas Sedekerskis neišgelbėjo „Baskonia“ ekipos nuo pralaimėjimo Eurolygos įkrintamosiose © Scanpix nuotr.

Vitorijos „Baskonia“ ekipa Eurolygos įkrintamosiose dėl 7-osios vietos bei tiesioginio kelialapio į atkrintamąsias varžybas patyrė pralaimėjimą

Tado Sedekerskio atstovaujamas Vitorijos klubas išvykoje rezultatu 85:113 (15:28, 21:27, 25:31, 24:27) nepasipriešino Tel Avivo „Maccabi“ komandai.

„Maccabi“ ekipa jau pirmajame kėlinyje po Tamiro Blatto tritaškio įgijo dviženklį pranašumą (26:15), o į ilgąją pertrauką Tel Avivo ekipa išėjo pirmaudami 19 taškų skirtumu – 55:36.

Antrajame kėlinyje intrigos atkurti „Baskonia“ komandai nepavyko – baskai rungtynes pralaimėjo net 28 taškų skirtumu rezultatu 85:113.

„Baskonia“ komandos nuo pralaimėjimo neišgelbėjo ir nuostabus Codi Millerio-McIntyre'io pasirodymas – gynėjas pelnė 32 taškus (11/13 dvit., 2/4 trit., 4/5 baud.), atkovojo 8 kamuolius, atliko 7 rezultatyvius perdavimus bei surinko 45 naudingumo balus.

Lietuvis Tadas Sedekerskis taip pat buvo ryškus – jo sąskaitoje 11 taškų (4/5 dvit.), 7 atkovoti kamuoliai, 3 rezultatyvūs perdavimai, 1 blokuotas metimas ir perimtas kamuolys bei 17 naudingumo balų.

„Maccabi“ ekipą traukė lyderių duetas – Lorenzo Brownas pelnė 29 taškus (5 atk. kam., 5 rez. perd.), o Wade'as Baldwinas surinko 26 (5 rez. perd.)

Po pergalės Tel Avivo krepšininkai užsitikrino 7 vietą Eurolygos turnyrinėje lentelėje. Tai lėmė, jog atkrintamųjų serijoje „Maccabi“ susitiks su Mariaus Grigonio atstovaujama Atėnų „Panathinaikos“ ekipa.

„Baskonia“ po pralaimėjimo kovos dėl 8-osios pozicijos. Penktadienį baskai dėl patekimo į atkrintamąsias varžysis su Bolonijos „Virtus“ ekipa, kurie rezultatu 67:64 išvykoje nugalėjo Stambulo „Anadolu Efes“ ekipą bei eliminavo juos iš atkrintamųjų varžybų.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos