Rezultatyviose rungtynėse „Bucks“ laimėjo trečią kartą ir maksimaliai priartėjo prie NBA titulo © Unsplash/Tim Hart nuotr.

„Bucks“ pasiekė jau trečiąją pergalę finalo serijoje ir išsiveržė į priekį 3:2. 

Šįkart svečiuose Milvokio „Bucks“ įveikė Fynikso „Suns“ rezultatu 123:119(21:37, 43:24, 36:29, 23:29). 

Šiose rungtynėse pirmieji du kėliniai buvo labai skirtingi, viename iš jų dominavo šeimininkai „Suns“ ekipa, o kitame Milvokio „Bucks“, kurie antrame kėlinyje įmetė net 43 taškus. 

Po didžiosios pertraukos viskas vyko maždaug taškas į tašką, o paskutinę minutę po Chriso Paulo dvitaškio komandas skyrė tik 1 taškas ir D. Bookeris turėjo šansą persversti rezultatą į „Suns“ komandos naudą. 

Tačiau tuomet Jrue Holiday atėmė kamuolį iš „Suns“ lyderio, pakabino kamuolį Gianniui Antetokounmpo, o šis užbaigė ataką dėjimu. Vėliau dar kartą nesėkmingai užpuolė Fynikso komanda ir rungtynėse triumfavo „Bucks“.

Į pergalę Milvokio ekipą vedė G. Antetokounmpo, J. Holiday bei Khrisas Middletonas, kurie kartu surinko 88 taškus bei atliko 24 rezultatyvius perdavimus. „Suns“ ekipos negelbėjo ir D. Bookerio surinkti 40 taškų. 

Tai buvo jau trečioji „Bucks“ pergalė šioje serijoje iš eilės, o kitos rungtynės jau vyks namuose, kur bus galima uždaryti seriją ir laimėti NBA titulą. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos