Rungtynėse prieš „Žalgirį“ – išskirtinės „Juventus“ aprangos © Juventus nuotr.

Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ vasario 15 d. vyksiančiose „Betsafe-LKL“ čempionato rungtynėse prieš Kauno „Žalgirį“ vilkės išskirtines aprangas.

Tokiu būdu Utenos klubas paminės artėjančią Lietuvos valstybės atkūrimo šventę. Įprastą aprangos dizainą pakeis vietoje rėmėjų logotipų atsiradęs Vytis bei trispalvės.

Svečius iš Kauno uteniškiai priims Lietuvos valstybės atkūrimo dienos išvakarėse – vasario 15 d. Dvikova su daugkartiniais Lietuvos čempionais prasidės 18.15 val.

„Šį sezoną su Kauno „Žalgiriu“ namuose galime žaisti tik vieną kartą, tad norėjome šias rungtynes padaryti ypatingomis. Juo labiau, kad rungtyniausime vienos svarbiausių Lietuvos istorijai dienų išvakarėse. Būtent todėl visas dėmesys bus skiriamas vasario 16 d. paminėjimui. Žaisime specialiomis šiai datai skirtomis proginėmis aprangomis, kurios vėliau bus parduotos aukcione, o gauti pinigai paaukoti. Minučių pertraukėlių bei ilgosios pertraukos metu bus rengiama speciali programa, o renginio vedėjas nustebins tautiniu įvaizdžiu. Bilietų į šias rungtynes liko visai nedaug, tad norime, jog gausiai susirinkę žiūrovai pajustų ne tik sportinę, bet ir šventinę atmosferą“, – kalbėjo Utenos klubo direktorius Eimantas Skersis. 

Po rungtynių aprangos bus parduodamos aukcione, o surinkti pinigai bus paaukoti. Plačiau apie tai klubas informuos prieš pradedant aukcioną. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos