„Rytas“ pratęsė kontraktą su vienu iš ekipos lyderių © LKL nuotr.

Vilniaus „Ryto“ klubas savo gretose ir toliau turės vieną iš savo lyderių.

„Betsafe-LKL“ sezonui dar nesibaigus, oficialiai paskelbta, jog sostinės ekipa pratęsė sutartį su Gyčiu Radzevičiumi, kuri galios iki 2025-2026 metų sezono pabaigos. 

Ketvirtą sezoną „Ryto“ marškinėlius dėvintis puolėjas neslėpė džiaugsmo dėl kontrakto pratęsimo.

„Džiaugiuosi pratęsta sutartimi su „Rytu“, smagu, kad ir toliau atstovausiu šį klubą, – džiaugėsi G. Radzevičius. – Apsispręsti nebuvo sunku. Vilnius – mano namai, fanai čia nuostabūs ir tikri. Tikiuosi, kad likusioje sezono dalyje būsime kaip vienas kumštis ir sezoną užbaigsim aukšta nata,“ – kalbėjo G. Radzevičius.

Apie lietuvio sprendimą pratęsti sutartį kalbėjo ir Vilniaus ekipos sporto direktorius Artūras Jomantas.

„Gyčio sprendimas pasilikti „Ryte“ yra ypatingai svarbus mūsų komandai. Jis – stiprus pavyzdys jauniesiems žaidėjams, kad sunkus darbas, atsidavimas ir meilė savo gimtojo miesto klubui gali lemti ilgalaikę sėkmę, – šypsojosi Vilniaus „Ryto“ sporto direktorius Artūras Jomantas. – Džiaugiamės, kad turim bendrą viziją ne tik šio sezono pabaigai, bet ir artėjančiam naujam sezonui.“

Nors puolėjui 2023-2024 metų sezonas prasidėjo trauma, tačiau statistiškai tai kone geriausias G. Radzevičiaus sezonas karjeroje.

„Betsafe-LKL“ čempionate vilnietis per beveik 27 minutes pelno 11,3 taško, atkovoja 5 kamuolius, atlieka 2,3 rezultatyvaus perdavimo ir renka 16,1 naudingumo balo statistiką. Metimus jis realizuoja puikiu procentu – dvitaškiai 66 procentai, tritaškiai – 50 procentų.

FIBA Čempionų lygos sezone 28-erių krepšininkas per kiek daugiau nei 24 minučių fiksavo 9,3 taško, 5,7 atkovoto kamuolio, 1,7 rezultatyvaus perdavimo bei 11,4 naudingumo balų statistiką.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos