„Rytas“ pratęsė sutartį su E. Kairiu © BC Rytas nuotr.

Priekinę liniją toliau buriantis Vilniaus „Rytas“ savo sudėtyje išlaikė vidurio puolėją. „Ryto“ klubo marškinėlius ir kitą sezoną vilkės 31-erių Evaldas Kairys.  

Be klubo sezoną pradėjęs ir vasario mėnesio pabaigoje į sostinę sugrįžęs 207 cm ūgio puolėjas žingsnis po žingsnio pagavo žaidybinį ritmą bei finalo serijoje visas rungtynes pradėjo starto penkete. 

„Į Vilnių atvykau dar būdamas tikrai jaunas, tad jaučiu stiprų ryšį su šiuo miestu. Praėjęs sezonas buvo neįtikėtinas ir esu laimingas likdamas sostinėje bei nekantrauju pradėti dar vienus metus čia“, – dėstė „Ryto“ jaunimo sistemoje karjerą pradėjęs krepšininkas.

Praėjusiame „Betsafe-LKL“ sezone E. Kairys sužaidė 18 rungtynių, per kurias vidutiniškai rinko po 4 taškus (69,2 proc. dvit.), 1,7 atkovoto kamuolio bei 4,4 naudingumo balo. 

„Esame laimingi pratęsę sutartį su Evaldu ir kitiems metams. Tai sunkiai dirbantis, patikimas gynyboje ir dėl komandos žaidžiantis krepšininkas, kuris atkrintamosiose turėjo svarbią rolę, padėjo mums laimėti titulą ir rodė didelį norą žaisti sostinėje“, – teigė „Ryto“ vyr. trenerio asistentas Georgios Dedas. 

Sugrįžęs žaisti į Vilnių E. Kairys prisidėjo prie „Ryto“ iškovoto Lietuvos čempionų trofėjaus, o 2019 m. su sostinės ekipa į viršų kėlė Karaliaus Mindaugo taurę. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos