Šiaulių klubas turi naują titulinį remėją – juo tapo „7bet“ © BC Šiauliai nuotr.

Šiaulių krepšinio klubo pavadinimas nuo šiol bus šiek tiek kitoks – naujajame sezone LKL senbuvio pavadinimas bus „Šiauliai-7bet“, tai oficialiai paskelbė pats klubas. 

„7bet“ yra prekės ženklas, valdomas UAB „Amber Gaming“, o pats „7bet“, žinoma, yra lažybų bendrovė. 

„Vertiname klubo ir jo vadovų pasitikėjimą pirmąkart istorijoje tapti ne tik rėmėju, bet ir komandos vardo dalimi. Tikime, kad ši partnerystė prisidės prie ambicingų sezono tikslų įgyvendinimo“, – sutarties pasirašymo metu sakė UAB „Amber Gaming“ generalinis direktorius Justinas Šliažas.

Nauja sutartimi džiaugėsi ir klubo valdybos pirmininkas Artūras Nacickas.

„Nepaprastai džiaugiamės, galėdami paspausti ranką naujiems mūsų partneriams – bendrovei „7bet“, kurie patikėjo mūsų vizija ir sutiko drauge siekti iškeltų aukštų tikslų būsimą sezoną. Artėjantį sezoną nestokojam ambicijų eiti į priekį bei siekti pergalių ne tik aikštelėje, bet ir šalia jos. Bendrovės „7bet“ dėka būsimą sezoną pasitiksime sustiprėję. Esu tikras, kad ši naujai užsimezgusi draugystė ateityje tik stiprės“, – neabejojo „Šiaulių-7bet“ komandos atstovas A. Nacickas.

Ateinantį sezoną prie „Šiaulių-7bet“ vairo vėl stovės legendinis Lietuvos strategas Antanas Sireika, jau 16-ąjį sezoną su pertraukomis. 

Savo pasiruošimą sezonui klubas taipogi pradėjo, draugiškose rungtynėse jau įveikė Krasnodaro „Lokomotiv“ bei Rostoko „Seawolves“ klubus. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos