„Suns“ per mažiau nei sekundę trūkusią ataką išplėšė 2–ąją pergalę serijoje prieš „Clippers“ © Unsplash/Tim Hart nuotr.

Šią naktį NBA ir toliau tęsėsi finalai. 

Vakarų konferencijos finale antrąją pergalę išplešė ir serijos rezultatą 2:0 padarė Fynikso „Suns“, kurie savo namie rez įveikė po dramatiškų paskutinių sekundžių 104:103(25:22, 23:25, 27:24, 29:32) įveikė Los Andželo „Clippers“ komandą. 

Visos rungtynės vyko taškas į tašką. 

Trečiojo kėlinio viduryje veidais susidūrė „Suns“ lyderis Devinas Bookeris bei „Clippers“ įžaidėjas Patrickas Beverley ir abu smarkiai susitrenkė veidą, nosis bei pradėjo kraujuoti. Tiesa, abu žaidėjai grįžo į aikštę, bet realu, kad bent kitose rungtynėse D. Bookeriui teks žaisti su apsauginę kaukę. 

Ketvirtojo kėlinio pačioje pabaigoje „Suns“ jau buvo išsiveržę iki 5 taškų pranašumo po Camerono Payne'o dvitaškio, tačiau tuomet 6 taškais be atsako atsakė „Clippers“ ekipa. Devinas Bookeris atsakė dvitaškiu, vėliau Paulas George'as prasiveržimu dar du taškus pridėjo ir vėl Los Andželo ekipa pirmavo.

Tuomet „Suns“ per savo ataką nepasižymėjo, o Paulas George'as turėjo nuostabų šansą viską uždaryti dviejais baudos metimais uždaryti rungtynes, tačiau tai jam nepavyko, o kitoje aikštės pusėje po alley-oop'o „Suns“ centrui Deandre Aytonui Fynikso klubas išplėšė pergalę. 

Pergalingui metimui užteko vos 0,2sek, kas šiaip yra neįtikėtina. 

Į pergalę „Suns“ vedė Deandre Aytonas su 24 taškais, 14 atkovotų kamuolių bei Cameronas Payne'as, kuris atliko 9 rezultatyvius perdavimus, nepadarė nei vienos klaidos ir pelnė 29 taškus. 

Kitos šių komandų rungtynės jau už dviejų dienų, o ateinančią naktį savo seriją pradės ir Milvokio „Bucks“ su Atlantos „Hawks“. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos