Trečiadienį „Žalgirio“ arenoje žiūrovų laukia atnaujintas komandų pristatymas ir dovanos © Scanpix Baltics nuotr.

Jau šį trečiadienį, gegužės 3 d., Eurolygos ketvirtfinalio serija tarp Kauno „Žalgirio“ ir Barselonos „FC Barcelona“ komandų persikels į Kauno „Žalgirio“ areną. Čia sirgalių lauks ne tik svarbi krepšinio dvikova, bet ir daugybė pramogų ir siurprizų.

Akimirksniu bilietus į TOP-8 etapo rungtynes iššlavę sirgaliai trečiadienį patirs nepamirštamų emocijų kupiną vakarą. Nuo pat durų atidarymo 18.00 val. arenos prieigose krepšinio gerbėjų lauks daugybė pramogų: galimybė pasidaryti laikiną tatuiruotę, išbandyti savo jėgas įvairiuose žaidimuose, sudalyvauti virtualios realybės pramogose ir kita.

Veiksmui persikėlus į „Žalgirio“ arenos aikštelę, susirinkusių žiūrovų lauks atnaujintas rungtynių ir komandų pristatymas, kurį ves aktorius bei ištikimas „Žalgirio“ komandos sirgalius Mantas Stonkus, laikinai pakeisiantis atostogauti išvykusį „Žalgirio“ arenos balsą Andrių Žiurauską.

Per komandų pristatymą netrūks įspūdingų efektų, o įspūdį dar labiau sustiprins tai, kad visa arena taps žaliai-baltų sirgalių jūra. Trečiadienį į „Žalgirio“ areną atvykę sirgaliai ant kėdžių ras specialiai Eurolygos atkrintamosioms pagamintus marškinėlius. Šį kartą visa „Žalgirio“ arena bus nudažyta žalia ir balta spalvomis, o prie šios „Žalgirio“ iniciatyvos prisideda ir komandos partneriai – naujos kartos televizija „Go3“ bei „Švyturys nealkoholinis“.

Per ilgąją pertrauką sirgaliai turės galimybę išvysti išskirtinį šou, kurį ruošia atlikėjas Marijonas Mikutavičius, „Ugnies teatras“ bei „Žalgirio“ krepšinio komandos palaikymo šokėjos. Taip pat ant parketo bus pakviesti ir „Žalgirio-2“ komandos žaidėjai ir treneriai, kurie visai neseniai tapo Nacionalinės krepšinio lygos čempionais.

„Žalgirio“ krepšinio klubas sirgaliams ruošia ir dar daugiau staigmenų bei kviečia į rungtynes atvykti anksčiau ir pasimėgauti visomis pramogomis. Primename, kad rungtynių pradžia – 19.44 val., o durys atidaromos nuo 18.00 val.

Straipsnio įvertinimas: 2 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos