Ukrainiečius palaikantis Kauno „Žalgiris“ žaisti rungtynių į Rusiją nevyks © AFP nuotr.

Reaguodamas į pastaruosius įvykius Ukrainoje, kurią užpuolė Rusijos karinės pajėgos, Kauno „Žalgirio“ klubas priėmė sprendimą nevykti rungtyniauti į Rusiją, kurioje turėjo įvykti susitikimai su Maskvos CSKA ir Sankt Peterburgo „Zenit“ komandomis.

„Kaip ir buvome pranešę, iniciavome pokalbius su Eurolyga dėl susidariusios situacijos. Nors lyga visas aktualijas aptars rytoj popiet vyksiančiame posėdyje, nusprendėme, kad toks reagavimas yra per lėtas ir sprendimą priėmėme jau dabar – Kauno „Žalgiris“ nevyks į Rusiją, kurioje turėjo būti sužaisti dvejos reguliariojo sezono rungtynės.

Kalbėsime su Eurolygoje rungtyniaujančiais Vakarų Europos klubais ir siūlysime priimti bendrą sprendimą ne tik nežaisti rungtynių Rusijoje, bet ir iš viso boikotuoti rungtynes su visomis Rusijos komandomis“, – teigė Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

Pagal Eurolygos tvarkaraštį žalgiriečiams išvykos rungtynės su Maskvos CSKA yra numatytos kovo 25 d., o su Sankt Peterburgo „Zenit“ komanda – balandžio 8 d.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos