„Wolves“ neišsikapsto iš duobės – Europos taurėje patirtas 6 pralaimėjimas iš eilės © „Wolves“ nuotr.

Europos taurės A grupėje Vilniaus „Wolves“ patyrė 6-ąjį pralaimėjimą iš eilės. „Wolves“ sužaidė nukeltas 2-ojo Europos taurės turo rungtynės su Tel Avivo „Hapoel“ dėl Izraelyje vykstančio karo.

Kęstučio Kemzūros auklėtiniai svečiuose rezultatu 89:80 (26:18, 21:26, 23:16, 19:20) nusileido Tel Avivo „Hapoel“ ekipai

Šeimininkai iš Tel Avivo rungtynes pradėjo sėkmingiau – jau per pirmąsias minutes susikrovė 6 taškų pranašumą (11:5). Iki kėlinio pabaigos pranašumą Izraelio ekipai pavyko padidinti – 26:18.

Vaido Kariniausko ir Djordje Gagičiaus vedami „Wolves“ antrojo kėlinio pradžioje sušvelnino varžovų pranašumą iki 4 taškų (28:24). Vėliau vadžias perėmę T. Thurmanas ir J. Tayloras neleido priešininkams atitrūkti, o po taiklių C. Mekowulu baudos metimų Vilniaus ekipai rezultatą pavyko išlyginti (35:35). Visgi užtikrinčiau kėlinio pabaigą sužaidę „Hapoel“ krepšininkai į ilgąją pertrauką išėjo su 3 taškų pranašumu – 47:44.

Trečiajame kėlinyje K. Žemaitis pataikė tritaškį ir išlygino rezultatą, tačiau varžovai atsakė atkarpa 11:2 ir vėl atitrūko 9 taškais (58:49). „Wolves“ pavyko atsitiesti ir po R. Sulaimono dvitaškio skirtumas sumažėjo iki 5 taškų. Tuomet šeimininkai įjungė aukštesnę pavarą ir pabėgo dviženkliu pranašumu (70:57). Kėlinio pabaigoje C. Mekowulu realizavo dvitaškį su pražanga ir Vilniaus ekipą ketvirtį baigė atsilikdami 10 taškų – 70:60.

Ketvirtajame kėiinyje „Wolves“ nesugebėjo priartėti arčiau nei 6 taškais ir turėjo pripažinti Tel Avivo „Hapoel“ pranašumą rezultatu 89:80.

„Wolves“ į priekį vedė 20 taškų surinkęs Rasheedas Sulaimonas, Cristianas Mekowulu surinko 16, Jeffrey Tayloras (9 atk. kamuoliai), Vaidas Kariniauskas ir The'Shawnas Thurmanas po 10.

„Hapoel“ ekipoje 22 taškus surinko Kyle'as Alexanderis (13 atk. kamuoliai), Johnas Hollandas ir Tomeris Ginatas pridėjo 17, Baras Timoras 12 (7 rez. perdavimai).

Tai jau 9-asis Vilniaus ekipos pralaimėjimas paeiliui, įskaitant ir „Betsafe-LKL“. Paskutinį kartą „Vilkai“ pergalę šventė gruodžio 3 dieną prieš „Šiaulių“ ekipą.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos