„Žalgiris“ oficialiai pristatė pirmąjį naujoką © Euroleague

Kauno „Žalgiris“ oficialiai pristatė savo pirmąjį naujoką, kuriuo tapo amerikietis Tyleris Cavanaugh. 

Prieš du metus 27-erių T. Cavanaugh atvyko rungtyniauti į Europą, kur pirmą sezoną praleido Eurolygoje, ALBA ekipoje ir tuomet krepšininkas rinko po 6,4 taško bei atkovodavo po 3,3 kamuolio. 

Pastarąjį sezoną amerikietis atstotavo Tenerifės „Lenovo“ ekipai, kur sunkusis kraštas rinko po 7,6 taško, atkovodavo po 4,5 kamuolio ir rinkdavo po 9,6 naudingumo balo. T.Cavanaugh tritaškius reguliariajame sezone realizuodavo 48 proc. tikslumu ir šioje kategorijoje čempionate žengė trečioje vietoje tarp visų krepšininkų. FIBA Čempionų lygoje amerikietis pelnydavo po 9,1 taško (tritaškiai 52,4 proc.), atkovodavo po 4,3 kamuolio ir rinkdavo po 9,3 naudingumo balo. 

Dabar „Žalgiris“ dairysis į dar vieną žaidėją, kuris gali žaisti sunkiojo krašto/centro pozicijoje ir gerai saugo lanką, o tai bus paskutinis žalių baltų pirkinys į puolėjų poziciją, tos pozicijos jau bus sukomplektuotos. 

Kalbos eina aplink Tylerį Nebo, Landry Nkoko bei Bena Lammersą. Beje, pastarieji du taip pat yra žaidę už Berlyno ALBA. 

O artimiausiu metu turėtų būt paskelbta ir apie dar vieno ALBA žaidėjo Nielso Giffey įsigijimą. 

Į gynėjų pozicijas pretendentai atvykt kol kas yra Vokietijos „Bundesligos“ MVP Jaleenas Smithas bei CSKA žaidėjas Darrunas Hillardas. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos