„Žalgiris“ – pažengusiose derybose su praeityje komandą atstovavusiu žaidėju © Scanpix nuotr.

Milano „EA7 Emporio Armani“ atstovaujantis atakų organizatorius Kevinas Pangosas gali sugrįžti į Kauną. Basketnews.lt žurnalistas Jonas Lekšas teigia, kad Kauno „Žalgiris“ veda derybas su praeityje kauniečių ekipoje rungtyniavusiu kanadiečiu.

Kadangi K. Pangosas turi kontraktą su Milano ekipa, „Žalgiriui“ Eurolygos kovose jis galėtų padėti tik nuo sausio – antrajame Eurolygos rate.

Kanadietis Ettore Messinos komandoje sužaidė vos 5 rungtynes, vėliau trenerio sprendimu atakų organizatorius buvo išimtas iš rotacijos.

Praeityje K. Pangosas Kauno ekipoje rungtyniavo du sezonus, o 2018 metais su Šarūno Jasikevičiaus treniruojama komanda nukeliavo iki Eurolygos finalinio ketverto ir užimė 3-iąją vietą.

Po etapo Lietuvoje, kanadietis rungtyniavo Barselonoje, Sankt Peterburge, Klivlande, Maskvoje ir šiuo metu yra apsistojęs Milane.

30-ties metų gynėjas šiame sezone Italijos lygoje žaidžia vidutiniškai 19 minučių, pelnė 8,4 taško, atkovojo 1,8 kamuolio ir atliko 3,4 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

Eurolygoje K. Pangosas per 5 rungtynes Eurolygoje vidutiniškai ant parketo praleido 25 minutes, rinko 7,2 taško, 1,8 atkovoto kamuolio ir 3 rezultatyvių perdavimų vidurkius.

Straipsnio įvertinimas: 1 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos