„Žalgiris“ po pertraukos turėjo pripažinti CSKA pranašumą © zalgiris.lt nuotr.

Penktadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ krepšininkai „Žalgirio“ arenoje liko be pergalės. Taškas į tašką su varžovais pirmoje rungtynių pusėje kovoję Jure Zdovco auklėtiniai galiausiai rezultatu 51:73 (18:19, 10:11, 11:27, 12:16) pralaimėjo Maskvos CSKA ekipai.

Pirmame kėlinyje du taiklius tolimus metimus paleido Artūras Milaknis, du varžovų metimus blokavęs Joshas Nebo galingai įdėjo iš viršaus ir pataikė iš vidutinio nuotolio, o Zoranas Dragičius perėmė kamuolį ir sėkmingai užbaigė greitą ataką – 12:11. Keturis taškus iš po krepšio surinko Regimantas Miniotas, o Mantas Kalnietis surengė sėkmingą reidą į baudos aikštelę – 18:19.

Vidutinio nuotolio metimą realizavo Tyleris Cavanaugh, tačiau tai buvo vieninteliai „Žalgirio“ taškai per pirmas penkias antrojo kėlinio minutes ir deficitas augo – 20:29. J.Nebo vėl sudrebino krepšį dėjimu, Lukas Lekavičius ir A.Milaknis pataikė iš toli, o situacija stabilizavosi – 28:30.

Po pertraukos Lietuvos čempionai pralaimėjo atkarpą 0:7, iš toli taikliai metė M.Kalnietis, dvitaškį pridėjo T.Cavanaugh, tačiau deficitas išaugo iki dviženklio – 33:44. Edgaras Ulanovas sumetė du baudų metimus, dvitaškiais pasižymėjo L.Lekavičius ir R.Miniotas, bet skirtumas tarp komandų toliau didėjo – 39:57.

Penkis taškus pelnė J.Nebo, po du pridėjo E.Ulanovas ir T.Cavanaugh, tačiau priartėti nesisekė – 48:64. Netaiklų komandos draugo metimą pataisė ir dar tašką nuo baudų metimo linijos pridėjo T.Cavanaugh, bet galiausiai kauniečiams teko susitaikyti su pralaimėjimu – 51:73.

„Žalgiris“: J.Nebo 11 (7 atk. kam.), T.Cavanaugh 9, A.Milaknis 9, R.Miniotas 6, M.Kalnietis 5 (4 rez. perd.), L.Lekavičius 5 (5 rez. perd.), E.Ulanovas 4 (6 atk. kam.), Z.Dragičius 2, M.Blaževičius 0, T.Websteris 0, J.Strelniekas 0.

CSKA: N.Milutinovas 19 (12 atk. kam.), A.Shvedas 17, W.Clyburnas 9.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos