„Žalgiris“ rungtynėms prieš „Virtus“ pasipuoš išskirtine apranga © „Žalgiris“ nuotr.

Kovo 19 dieną vyksiančios Kauno „Žalgirio“ Eurolygos namų rungtynės prieš Bolonijos „Virtus“ ekipą bus išskirtinės – kauniečiai užsivilks specialias aprangas, taip minėdami 25 metų sutaktį, kuomet Kauno „Žalgiris“ iškovojo Eurolygos titulą.

Šia proga Kauno ekipos krepšininkai apsivilks specialią aprangą, kuri yra įkvėpta būtent 1999-ųjų ekipos marškinėlių dizaino.

Rungtynių dieną riboto leidimo „Žalgirio“ marškinėlius bus galima įsigyti Žalgirisshop.lt parduotuvėse, o išskirtinę teisę pirmieji įsigyti marškinėlius nuo kovo 15 d. turės „Žalgirio“ Klubo nariai ir metiniai „Žalgiris Insider“ prenumeratoriai.

„Jau teko pasimatuoti aprangą, su kuria žaisime rungtynėse su „Virtus“. Naujos aprangos – visada įdomu. Džiaugiuosi, kad turėsime progą rungtyniauti su išskirtinėmis šventinėmis aprangomis ir taip galėsime prisiliesti prie 1999 m. laimėjimo. Tos finalo rungtynės yra vienas pirmųjų mano atmintyje išlikusių krepšinio atsiminimų“, – teigė komandos kapitonas Edgaras Ulanovas.

Rungtynės prieš „Virtus“ komanda pasirinktos neatsitikinai. Būtent su šiuo klubu, tuo metu besivadinusiu „Kinder“, „Žalgiris“ susitiko 1999 m. Miunchene vykusiame Eurolygos finale. Favoritais laikyti „Kinder“ krepšininkai tą kartą Eurolygoje debiutavusiems kauniečiams nusileido rezultatu 74:82.

„Žalgirio“ arenoje žiūrovų taip pat lauks išskirtinis komandos pristatymas prieš rungtynes bei Eurolygos čempionų taurės ekspozicija, o rungtynes su „Virtus“ iš arenos tribūnų stebės ir čempioniškos 1999 metų komandos nariai. Be to, per rungtynių didžiąją pertrauką specialų pasirodymą atliks vienas žymiausių šių dienų Lietuvos repo atlikėjų – Proflame.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos