Po tragiško incidento pasibaigusio ledo ritulininko mirtimi – sulaikytas žmogžudyste įtariamas vyras © Scanpix nuotr.

Ledo ritulio bendruomenę praėjusį mėnesį sukrėtė netikėta tragiška žinia - 29-erių žaidėjas Adamas Johnsonas mirė po incidento redo ritulio varžybų metu tarp jo atstovaujamos Notigamo „Panthers“ ir Šefildo „Steelers“.

Antrajame susitikimo kėlinyje A. Johnsonas susidūrė su varžovu ir parkrito ant žemės, o varžovo pačiūža perrėžė amerikiečio kaklą. Ant ledo pasipylė daugybė kraujo, A. Johnsonas atsistojęs dar bandė nučiuožti iki atsarginių suolelio, tačiau netrukus sportininkas parkrito, o jam buvo skubiai suteikta pirmoji pagalba, kol komandos draugai ir varžovai stengėsi uždengti vaizdą nuo kamerų ir susirinkusių sirgalių. Ledo ritulininkas buvo greitai išgabentas į ligoninę, o rungtynės – nutrauktos. Apie 8 tūkstančiai sirgalių buvo paprašyti skubiai palikti arenos patalpas dėl įvykusio kraupaus incidento.

Kitą rytą buvo pranešta, kad A. Johnsono gyvybė užgeso.

BBC skelbia, jog antradienį buvo sulaikytas žmogžudyste įtariamas vyras, jo tapatybė nebuvo atskleista. Visgi ledo ritulio fanai patys padarė išvadą, jog tai – Šefildo „Steelers“ žaidėjas Mattas Petgrave'as.

Bylos detektyvė Becs Horsfall prašo sirgalių neskleisti komentarų ir spekuliacijų, kurie galėtų trukdyt tyrimui.

A. Johnsonas 2018-2020 m. rungtyniavo NHL lygoje Pitsburgo „Penguins“ klube. 2020-2021 m. rungtyniavo elitinėje Švedijos lygoje. Vėliau amerikietis grįžo į gimtinę, persikėlė į aukščiausiąją Vokietijos lygą, o šį sezoną pradėjo Anglijoje.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos