Deimantinė Lyga Dohoje: puikios kovos sprinte ir dominuojanti Y. Rojas © Pixabay nuotr.

Antrasis Deimantinės Lygos etapas įvyko Dohoje, kur buvo susirinkęs ne vienas pasaulinės lengvosios atletikos veidas. 

Tikra kova šiame susitikime vyko moterų 100m. sprinto rungtyje bei vyrų 200m. rungtyje. 

Moterų 100m. laimėjo veteranė Shelly-Ann Fraser-Pryce, kuri distanciją nubėgo per 10.84 ir pagerino savo geriausią sezono rezultatą, o antrą vietą užėmė Blessing Okagbare, kuri jamaikietei nusileido tik per 0.06 ir pademonstravo 10.90 rezultatą. 

Vyrų rutulio stumime netikėtą rezultatą pademontravo serbas Arminas Sinancevičius, kuris rutulį nustumė 21.88m ir taip pagerino savo asmeninį bei nacionalinį rekordą. O rungtyje galų gale triumfavo pasaulio čempionas Tomas Walshas. 

Moterų trišuolyje pasirodė ir per pastaruosius metus dominuojanti venesuelietė Yulimar Rojas, kuri rungtį ir laimėjo su 15.15m rezultatu. Jai bandė priešintis dvi jamaikietės, kurios pagerino savo asmeninius rezultatus. Kimberly Wiliams nušoko 14.69m, o Shanieka Ricketts 14.98m rezultatą pademonstravo. 

Moterų šuolyje su kartimi pirmas vietas užėmė dvi amerikietės - Katie Nageotte ir Sandi Morris. Abi peršoko 4.84m, tačiau Katie mažiau bandymų prireikė ir ji varžybas laimėjo. 

Na, o vyrų 200m. sprintas irgi įspūdį paliko. Jame triumfavo amerikietis Kennethas Bednarekas nubėgęs distanciją per 19.88, o antras liko Andre DeGrasse, atsilikęs vos vieną šimtąją ir parodęs 19.89 rezultatą. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos