Prieš Deimantinės lygos finalą puikius rezultatus užfiksavo M. Cherry ir S. Hassan © World Athletics nuotr.

Paskutinis pasispardymas įvyko Briuselyje prieš Deimantinės Lygos finalą Ziuriche, Šveicarijoje. 

Tikrai puikų rezultatą pademonstravo JAV sprinteris Michaelas Cherry, kuris 400 m distanciją nubėgo per 44.03 s. ir pagerino susitikimo rekordą. 

100m vyrų bėgimą irgi laimėjo amerikietis. Fredas Kerley savo kitus varžovus, amerikiečius, aplenkė vos 3 ir 4 šimtosiom sekundėm ir užfiksavo 9.94 s. rezultatą su kuriuo ir triumfavo. 

Susitikimo rekordą taipogi pagerino Nyderlandams atstovaujanti ilgų distancijų begikė Sifan Hassan. Olimpinė čempione 1500m distanciją nubėgo per 4 minutes, 14 sekundžių ir 74 šimtąsias. 

Susitikimo rekordas krito ir vyrų šuolio su kartyje rungtyje. Ten jaunasis švedų vunderkindas, ir jau olimpinis čempionas Armandas Duplantis peršoko kartį, kuri buvo iškelta į 6.05m. aukštį. 

Gan netikėtai vyrų 1500m bėgime triumfavo australas Stewartas McSweynas, o antrą vietą užėmė taip pat australas, Oliveris Hoare. Netikėtas buvo ir Namibijos jaunosios žvaigždės Christine'as Mboma triumfas 200m moterų sprinte. 

Briuselyje triumfavo ir tokios lengvosios atletikos žvaigždės, kaip Alisonas Dos Santosas (400 m b/b), Francine Niyonsaba (5000m), Yaroslava Mahuchikh (šuolis į aukštį) bei Fergusonas Cheruiyotas Rotichas (800m bėgimas). 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos