42-as atstovas: į Tokiją netikėtą bilietą gavo treko dviratininkė O. Baleišytė © ltok puslapio nuotr.

Nors Tokijo olimpinės žaidynės jau įpusėjo, į jas atvykti pakvietimų sulaukia kartais ir atletai, kurių čia net neturėjo iš pradžių būt. Prieš olimpiadą netikėtai kvietimo sulaukė Lietuvos vyrų keturvietė valtis, kuri olimpinėse žaidynėse užėmė 12–ą vietą. 

O dabar kvietimą į Tokijo olimpines žaidynes gavo ir treko dviratininkė Olivija Baleišytė. 

Lietuvė savo instagram paskyroje pasidalino jautriu įrašu, kuomet pripažino, jog ji planavo patekti į šias olimpines žaidynes ir jai buvo labai apmaudu, kad nepateko. Net ašaros bėgo žiūrint treko varžybas, kurios tik neseniai prasidėjo. 

Tačiau Olivija neseniai gavo ir pakvietimą į Tokijo olimpines žaidynes, į omniumo varžybas, kuriose sportininkė ir specializuojasi. 

Olivija savo instagram paskyroje teigė: „Sunku rasti žodžius, apsakyti jausmus, norisi parašyti visą knygą, bet tuo pačiu ir tik vieną, svarbiausią sakinį „AŠ KELIAUJU Į OLIMPINES ŽAIDYNES!!!!“. Sekmadienio rytą sulaukiau skambučio iš trenerio ir jis pasakė tai, ką galėjau tik susapnuoti: „Tau atsirado vieta startuoti Omniumą“. Atrodė širdis tuoj iššoks iš krūtines, aš dar kartą perklausiau ar treneris nejuokauja, nes sunku patikėti tokiais žodžiais.“

Lietuvė omniumo varžybose dalyvaus paskutinę dieną ir tai reiškia, kad paskutinę dieną išvysime bent vieną Lietuvos atstovą. Ten taip pat pasirodyti vis dar šansų turi Simona Krupeckaitė su Migle Marozaite. 

Rytoj treke Migle Marozaite su Simona Krupeckaite taip pat išvysime, keirino varžybose. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos