I. Brazdeikis į Lietuvą neatvyks, koncentruosis į NBA, Kalnietis gali papildyti „Žalgirį“ © AP nuotr.

Šiandien Lietuvos Krepšinio Federacija pranešė, jog Ignas Brazdeikis neatvyks į rinktinės pasiruošimo stovyklą prieš atranką į olimpiadą. 

Pasak LKF, Ignas šią vasarą koncentruosis į darbą už Atlanto ir sieks gauti kontraktą NBA. 

Lietuvis sezono pabaigoje žaisdamas už „Magic“ tikrai gerai atrodė ir šansų nemažai, jog kontraktą ar dar viena šansą užsikabint NBA gaus. 

Vietoj jo į rinktinę atvyks „Bilbao“ žaidėjas Regimantas Miniotas, kuris yra kiek skirtingos pozicijos žaidėjas nei Ignas Brazdeikis. Miniotas gali žaisti sunkiojo puolėjo bei centro pozicijose. 

Reikia paminėt ir tai, kad „Žalgiris“ vis dar labai domina Igno Brazdeikio paslaugos, tačiau po tokių pareiškimų kažin ar realu Igną pamatyti „Žalgiryje“ dar kitą sezoną. 

Tačiau žaliai-baltus domina ne tik Ignas, bet ir buvęs žalgirietis Mantas Kalnietis, kuris šį sezoną tapo VTB lygos naudingiausiu žaidėju(MVP). Pasak 15min žurnalisto Roko Pakėno, Mantas su „Žalgirio“ vyriausiuoju treneriu Martinu Schilleriu jau ne kartą buvo susitikę ir tikrai realu, jog Mantas grįš į savo gimtąjį klubą. 

Kauniečiai kitą sezoną realu, jog liks tiek be Mariaus Grigonio, be Roko Jokūbaičio, be Thomaso Walkupo, tad Manto sugrįžimas būtų labai svarbus. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos