Judėjimas prieš LTOK vadovę - renkami parašai peticijai už pasitraukimą iš pareigų © Unsplash.com - Bryan Turner

Tokijo olimpinės žaidynės buvo vienos iš nesėkmingiausių mūsų šaliai ir juose pavyko iškovoti vos vieną medalį, kuris atiteko Laurai Asadauskaitei–Zadneprovskienei penkiakovėje. Toks trumpas prizininkų sąrašas nuvylė ne vieną žiūrovą ir Lietuvos faną. 

Daugiau apie lietuvių rezultatus Japonijoje galite skaityti čia (Tokijo pasiekimai).

Nors mūsiškiai tikrai stengėsi, tačiau sėkmingų rezultatų nepavyko pademonstruoti ir kilo naturalus klausimas kodėl ir kas šiuo atveju neatliko savo darbo. Daugelis kritikos strėlių nuskrido į LTOK vadovės postą, kuriame šiuo metu yra Daina Gudzinevičiūtė, tačiau pastaroji savo kaltės visiškai nemato. 

Toks vadovės požiūris bei sprendimų nesiūlumas supykdė ne vieną lietuvį, kurie sukūrė peticiją, kurioje siekia, kad D. Gudzinevičūtė pasitrauktų. Kaip rašoma peticijoje "Labai natūralus dalykas sporte, kad komandos vairininkas, dažniausiai treneris, nepateisinus net minimalių lūkesčių traukiasi pats. Šios olimpiados pasiekimai švelniai tariant yra labai kuklūs, todėl sportą gerbiantys, mylintys žmonės reikalauja permainų ir prašo LTOK vadovės trauktis iš užimamų pareigų bei leisti save realizuoti kitiems asmenims."

Daugiau informacijos galite rasti nuorodoje - Peticija

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos