Slovėnija su L. Dončičiumi sutriuškino Japonijos rinktinę © fiba.com nuotr.

Japonijoje ir toliau vyksta olimpinės žaidynės, o krepšinio aišktėje netrūksta rezultatyvių susitikimų ir gražių momentų. Slovėnijos rinktinė vedama savo žvaigždės Luka Dončičiaus sutriuškino Japonijos krepšinio rintinę rezultatu 116:81 (29:23, 24:18, 27:23, 36:17).

Olimpiados šeimininkai pirmame kėlinyje labai atkakliai kovojo ir neleido toli pabėgti savo varžovams iš Europos, tačiau pirmasis ketvirtis baigėsi su 6 taškų deficitu. Panaši situacija klostėsi ir toliau, nors japonai sėkmingai puolė, tačiau gintis darėsi vis sunkiau ir prieš ilgąją pertrauką Slovėnija jau pirmavo 12 taškų skirtumu. 

Antroje rungtynių dalyje situacija nesikeitė ir po truputi slovėnai vis tolo nuo namuose žaidžiančios japonų rinktinės. 

Paskutiniame ketvirtyje rankas nuleidę japonai visiškai nepajėgė priešintis dar vieną šou surengusiam L. Dončičiui ir jo komandos draugams, kurie rungtynes laimėjo 35 taškų skirtumu.

Luka Dončičius šiandien surinko 25 taškus, atkovojo 7 kamuolius ir atliko 7 rezultatyvius perdavimus, jam geriausiai talkino Zoranas Dragičius, kurio sąskaitoje 24 taškai, 4 atkovoti kamuoliai ir 2 rezultatyvūs perdavimai.

Japonijos rinktinės lyderis buvo Rui Hachimura, kuris pelnė net 34 taškus, atkovojo 7 kamuolius ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

Slovėnija C grupėje yra lyderio pozicijoje. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos