Į D. Rapšio komandą grįžta trenerė Ina Paipalienė © D. Rapšio asm nuotr.

Ne vieną finalą praeitame sezone pasiekęs, tačiau be medalių didžiuosiuose čempionatuose likęs Danas Rapšys daro permainas savo trenerių komandoje.

Kaip pats sportininkas paskelbė, į komandą grįžta anksčiau su plaukiku dirbusi trenerė Ina Paipalienė.

„Dabar keliauju jau į Palangą – pas trenerę, kuri ugdė mane nuo vaikystės. Trenerė Ina grįžo į mūsų komandą ir padės šį sezoną. Trenerė Ina atidžiai stebėjo mano startus pasaulio ir Europos čempionatuose ir įžvelgė tam tikras taisytinas klaidas“, – skelbė D. Rapšys

Pasitarėme su Lietuvos plaukimo rinktinės treneriu Žilvinu Ovsiuku ir nusprendėme, kad į Trenerės pastabas ir pasiūlymus derėtų priimti. Pirmuosius bendro darbo rezultatus gal jau matysime per FINA pasaulio taurės varžybų seriją, kuri prasidės nei už mėnesio“, – atskleidė plaukikas.

Panevėžietis nuo spalio 21 iki lapkričio 5 dienos dalyvaus trijose varžybose (Europoje – Berlyne ir Šiaurės Amerikoje – Toronte bei Indianapolyje).

„Nepaisant to, kad per tris savaites teks keliauti į visiškai kitą laiko juostą, gerai, kad pirmasis etapas Europoje, o paskutiniai du – jau vienoje laiko juostoje. Turėsiu laiko prisitaikyti. O dabar dar turiu šiek tiek laiko pasirengti ir taisyti klaidas. Viskas tik į gerą“, – teigė D. Rapšys

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos