Pasaulio čempionato prizininkas Rapšys: „Jau žinome, ką galime padaryti, kad būčiau dar greitesnis“ © AP nuotr.

Danas Rapšys iškovojo medalį trečiajame trumpojo (25 m) baseino pasaulio čempionate iš eilės. Prieš tai tokį pasiekimą pavyko įvykdyti Kinijoje (Hangdžou) bei Jungtiniuose Arabų Emyratuose (Abu Dabi), dabar tai pavyko pasiekti ir Australijoje (Melburne). 

Ketvirtadienį vakare Australijos laiku 27-erių lietuvis iškovojo bronzos medalį 400 m laisvojo stiliaus plaukimo rungtyje.

Finale nusileidęs tik amerikiečiui Kieranui Smithui ir australui Thomasui Neillui, panevėžietis distanciją nuplaukė per 3 min. 36.26 sek.

Po finalo savo mintimis D. Rapšys pasidalino socialiniuose tinkluose. Jis pilnai savo pasirodymu nebuvo patenkintas, tačiau medaliu džiaugėsi.

„Pasaulio čempionato bronza! Gal ir tikėjausi šiek tiek geresnio rezultato, tačiau džiaugiuosi darbu su savo trenere Ina ir Pauliumi, kurie gerai pasistengė, kad būčiau greitas!

„Jau žinome, ką galime padaryti, kad būčiau dar greitesnis, reikia tik daugiau laiko. Dėkoju visiems už palaikymą, nes plaukti tikrai buvo sunku, o kova vyko iki paskutinių metrų“, – rašė pasaulio čempionato prizininkas. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos