Lietuvos salės futbolo rinktinė nepasipriešino Kazachstano atstovams © LFF.LT nuotr.

Lietuvoje ir toliau vyksta FIFA pasaulio salės futbolo čempionatas, kuriame dėl nugalėtojų titulo kovoja 24 komandos, suskirstytos į 6 grupes, o mačai vyksta didžiuosiose miestuose - Vilniuje, Kaune, Klaipedoje. Tiesa, mūsiškių antrasis mačas taip pat nebuvo sėkmingas ir rungtynėse prieš Kazachstano rinktinę patyrė pralaimėjimą.

Galutinis rezultatas 0:3 (0:1), o Lietuvos rinktinei, tai jau antrasis pralaimėjimas čempionate.

Jau rungtynių pačioje pradžioje šeimininkai praleido įvartį, kuriam prireikė 20 sekundžių. Nors, susitikimas klostėsi aktyviai, tačiau pirmoji dalis baigėsi su vienu tiksliu smūgiu.

Po pertraukos dar kurį laiką lietuviams pavyko atsilaikyti, tačiau 29-ąją minutę varžovai pasiuntė kamuolį į vartus ir, tai pakartojo 35-ąją.

Kazachstano rinktinė yra kur kas galingesnė ir jie yra vieni iš favoritų pasiekti tolimesnius etapus. 

Jevgenijaus Ryvkino treniruojamoje rinktinėje žaidžia vartininkai Ernestas Macenis ir Egidijus Žagaras bei žaidėjai Edgaras Baranauskas, Vladimiras Derendiajevas, Artūras Juchno, Tadas Labukas, Kirilas Levšinas, Vytautas Lukša, Mantas Makutunovičius, Genaras Samsonikas, Lukas Sendžikas, Aurimas Skurdelis, Benas Spietinis ir Albertas Voskunovičius.

Straipsnio įvertinimas: 1 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos