L. Grigelis paskelbė karjeros pabaigą: „Šiandien atėjo ta diena, kuri tikėjausi, jog niekada neateis“ © Organizatorių nuotr / Laurynas Grigelis - Frederico Silva

Vienas geriausių Lietuvos tenisininkų Laurynas Grigelis paskelbė apie karjeros pabaigą. 

Dar šiandien Grigelis kartu su Ričardu Berankiu Daviso taurės dvejetų mače įveikė Graikijos porą, tačiau po mačo pasidalino netikėta žinute savo socialiniuose tinkluose. 

Savo instagram paskyroje Lietuvos tenisininkas pasidalino jautria žinute, kurią pradėjo taip: „Mielas tenise, šiandien yra ta diena, kuri tikėjausi, jog niekada neateis.“

O galiausiai žinutę pabaigė: „Šiandien ta diena, kai pasitraukiu iš profesionalaus teniso po ilgų, nuostabių bei smagių 14 metų visuose pasaulio kortuose, kuriose turėjau galimybę pabūti ir po 14 metų, kai turėjau galimybę pažaisti su žaidėjais, kurie mane gerbė ir mane motyvavo. 

Tačiau esu išdidus lietuvis, tad mano širdis ir tenisas vis dar išliks mano valstybei. Tai sakant, turiu omeny, jog visada būsiu pasiruošęs padėti nacionalinei komandai Daviso taurėje ir atiduoti viską kortuose, jog Lietuva vėl laimėtų!

Pasimatysime greitai kortuose“, - galiausiai žinutę baigė Laurynas Grigelis. 

Šiuo metu ATP reitinge lietuvis užima 540-ąją vietą ATP reitinge, o aukščiausia jo vieta buvo 2012 metais – 183-čia vieta. ATP duomenimis, L. Grigelis per karjerą uždirbo 349 956 dolerius. 

Straipsnio įvertinimas: 1 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos