Kauno „Žalgiris“ gavo 2 mln. eurų paskolą © Pauliaus Žukausko nuotr.

Kauno „Žalgiris“ sulaukė gerų naujienų iš Valstybės investicijų valdymo agentūros (VIVA), kuri valdo pagalbos verslui fondą. Krepšinio klubas sudarė 2 mln. eurų vertės paskolos sutartį su VIVA, kuris reiškia, kad geriausias Lietuvos klubas turės didesnį disponuojamą biudžetą dar šiame sezone. 

Pandemijos metu daugelis klubų susidūrė su finansinėmis problemomis, o ypatingai „Žalgiris“, kuris negalėjo įsileisti savo fanų per Eurolygos rungtynes, kurie buvo vienas iš pagrindinių pajamų šaltinių pirkdami bilietus. Tiesa, sumažėjus žiūrovų skaičiui arenoje, taip pat krito ir reklamos gaunamos pajamos ir ne vienas partneris turėjo finansinių sunkumų dėl tos pačios pandemijos pasaulyje. 

Pagalbos verslui fondas ir „Žalgiris“ 2 mln. eurų vertės sutartį pasirašė dar rugsėjo mėnesio pabaigoje, o suteikta paskola turės būti grąžinta per ateinančius šešerius metus.

Komandos direktorius Paulius Motiejūnas apie paskolą atsiliepė teigiamai ir minėjo jog ji padės turėtų subalnsuota biudžetą šiuo nestabiliu momentu bei įsiskolinimą geromis aplinkybėmis bus galima grąžinti kur kas anksčiau. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos