T. Fury: „Wilderis yra silpnas žmogus psichiškai“ © AFP nuotr.

Jau iš šeštadienio į sekmadienio naktį Lietuvos laiku įvyks dar viena iš laukiamiausių 2021 metų sunkiasvorių dvikovų – į ringą žengs Deontay Wilderis su Tysonu Fury. 

Tai bus trečia trilogijos dalis. Prieš tai dvi kovos pasibaigė vienu T. Fury laimėjimu ir vienomis lygiosiomis. 

Prieš šią dvikovą ekcentriškasis britas Fury nepabijojo įkasti savo būsimam varžovui, o taip pat pasidalino mintimis apie artėjančią kovą. 

„Svoris, dydis – niekada nerūpi, norint nugalėti kažką. Tu gali sverti 89 kilogramus ir nokautuoti žmogų, kuris sveria 158 kilogramus. Svoris nelabai rūpi. Aš pats nesiekiau specifiško svorio. Tiesiog valgiau daug maisto. Treniravausi pakankamai sunkiai ir viskas“, - teigė T. Fury. 

Britas buvo paklaustas ir apie tai, ar nebijo pralaimėti: „Nesėkmė – tai ne opcija. Turiu tiesiog nueiti ten ir padaryti tai, ką galiu geriausiai. Tai yra viskas. Ne daugiau, ne mažiau.“

„Kas lemta gyvenime, tas ir bus, o kas nelemta – to nebus. Likimas liks likimu. Tu negali nuo to pabėgti, nepaisant to, ką tu padarytum gyvenime. Aš einu ten gerai pasiruošęs, atlikęs visus savo pratimus, visa kita yra Dievo rankose“, - teigė britas. 

Taip pat T. Fury nepabijojo atvirai įkasti ir savo būsimam varžovui: „Wilderis yra silpnas žmogus psichiškai ir aš jį nokautuosiu šeštadienio naktį. Aš užblokavau jį antroje dvikovoje ir matau, jog panašus scenarijus gali įvykti trečioje dvikovoje.“

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos