P. Motiejūnas apie Schillerio atleidimą: „Jei nematai progreso, tai kam laukti“ © Pauliaus Žukausko nuotr.

Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas po netikėto Martino Schillerio atleidimo surengė spaudos konferenciją, kurioje pakomentavo situaciją ir atsakė į žurnalistų klausimus. 

„Žinau, kad nelaukta ir netikėta, bet turiu prisiimti dalį atsakomybės. Po Šaro išėjimo galvojome apie kažką naujesnio ir pradėjome projektą tarp NBA, G lygos ir Eurolygos. Pripažįstu, kad tas projektas – nepavykęs“, - teigė „Žalgirio“ direktorius.  

Apie atleidimą P. Motiejūnas komentavo: „Mūsų ambicijos yra didesnės, o esminis lūžis buvo vakar. Galima laukti, jeigu yra progresas, bet jei jo nėra, tai kam reikia laukti.“

„Žalgirio“ direktorius taip pat pakomentavo apie Kazio Maksvyčio ir Dainiaus Adomaičio situaciją: „Kazys turi kontraktą su kitu klubu. Kalbėjomes su Adomaičio agentu. Yra daug kalbų, jog mes jo nenorime, tačiau jis yra mūsų sarašė, kalbėjomes su juo agentu, tačiau nusprendėme, jog Zdovcas yra geresnis variantas šiuo metu.“

Taip pat P. Motiejūnas oficialiai paskelbė, jog kitas „Žalgirio“ strategas bus slovėnas Jure Zdovcas, o savaitgalio mače su „Neptūnu“ komandai vadovaus buvęs M. Schillerio asistentas Arnie Woltmannas. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos