Pralaimėjimų serija nutraukta: F. Černycho dublis padėjo Lietuvos rinktinei įveikti bulgarus © REUTERS nuotr.

Fiodoras Černychas pelnė dublį, o Lietuvos nacionalinė futbolo rinktinė nutraukė savo pralaimėjimų seriją bei iškovojo pirmuosius taškus atrankoje į Pasaulio futbolo čempionatą. 

Lietuvos rinktinė LFF stadione 3:1 įveikė Bulgarijos rinktinę. 

Šiose rungtynėse dar pirmojo kėlinio pradžioje buvo skirtas 11 m baudinys į Lietuvos rinktinės vartus, tačiau Dimitaro Ilievo smūgį atlaikė Ernestas Šetkus. 

18-ąją rungtynių minutę lietuvius į priekį išvedė Justas Lasickas po Arvydo Novikovo rezultatyvaus perdavimo. Tiesa, antrajame kėlinyje rezultatą išlygino Kirilas Despodovas, kurio baudos smūgis buvo tikslus. 

Per paskutines 10 pagrindinio laiko minučių krito du Fiodoro Černycho įvarčiai, kurie nulėmė, jog Lietuva iškovojo savo pirmąją pergalę po 9 nesėkmingų mačų. 

Prie pirmojo F. Černycho įvarčiai vėl prisidėjo Arvydas Novikovas su Justu Lasicku. Lasickas atidavė rezultatyvų perdavimą, o Novikovas pakėlė kamuolį į baudos aikštelę. 

Paskutinė Lietuvos rinktinės pergalė oficialiame mače buvo beveik prieš metus, kai lietuviai išvykoje 2:1 įveikė Kazachstano rinktinę. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos