Karjeros mačą sužaidęs T. Sedekerskis ir naudingas R. Giedraitis išplėšė „Baskonia“ pergalę © Baskonia nuotr.

Vitorijos „Baskonia“ iškovojo pirmąją sezono pergalę, o prie jos labai prisidėjo baskų klubo lietuviai, kurie tikrai puikiai pasirodė. 

Vitorijos „Baskonia“ namuose 81:79 (15:17, 25:18, 21:24, 20:20) įveikė Atėnų „Panathinaikos“ ekipą. 

Tadas Sedekerskis sužaidė savo karjeros rungtynes. Lietuvis per 24 minutes pelnė 15 taškų, nepramėtė nei vieno metimo iš žaidimo (3/3 dvitaškiai, 3/3 tritaškiai), atkovojo 6 kamuolius, atliko 1 rezultatyvų perdavimą ir surinko 22 naudingumo balus. 

T. Sedekerskis pagerino tiek savo rezultatyvumo rekordą, tiek naudingumo rekordą Eurolygoje. 

Tuo tarpu, Rokas Giedraitis per 33 minutes pelnė 16 taškų (3/6 dvitaškiai, 2/6 tritaškiai, 4/4 baudos metimai), atkovojo 5 kamuolius, vieną kartą suklydo, vieną kamuolį perėmė, išprovokavo 4 pražangas, vieną kartą pats prasižengė ir surinko 17 naudingumo balų. 

T. Sedekerskis kartu su Jaysonu Grangeriu buvo naudingiausi ekipoje, o Rokas Giedraitis su Simone Fontecchio rezultatyviausi nugalėtojų komandoje. 

Po šių rungtynių „Panathinaikos“ ekipa, tiek „Baskonia“ turi Eurolygoje po 3 turų 1 pergalę ir 2 pralaimėjimus, tačiau Vitorijos ekipai ši pergalė buvo itin svarbi. 

Kitame ture „Baskonia“ laukia išvykos į Berlyno, kur susitiks su Alba. „Panathinaikos“ laukia Madrido „Real“ iššūkis svečiuose. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos