M. Blaževičius sužaidė karjeros rungtynes prieš „Olympiakos“ – buvo arti dvigubo dublio © Žalgiris.lt nuotr.

Nors vakar Kauno „Žalgiris“ išvykoje patyrė pralaimėjimą prieš Pirėjo „Olympiakos“ ekipa, rungtynėse buvo dalykų, kuriais buvo galima pasidžiaugti. 

Joffrey Lauvergne'ui toliau besigydant traumą, Joshas Nebo solidžiai pavaduoja prancūzą. Vakar amerikietis įmetė 12 taškų, atkovojo 4 kamuolius, surinko 14 naudingumo balų ir vėl pademonstravo daug efektingų epizodų aikštelėje. 

Šansų savo sulaukia ir jaunasis Marekas Blaževičius, kuris, tikrai galima sakyti, jais pasinaudoja. Vakar 20-metis buvo arti dvigubo dublio – pelnė 9 taškus ir atkovojo 8 kamuolius per 13 minučių. 

Viso per tris rungtynes Eurolygoje Marekas šiame sezone vidutiniškai renka po 5 taškus, atkovoja po 3,3 kamuolio ir renka po 6 naudingumo balus. 

Vakar pagaliau gerai pasirodė ir žaidėjas – į kurį buvo visi dėjo labai didelius lūkesčius prieš sezoną – Emmanuelis Mudiay. Vakar amerikietis per 25 minutes surinko 19 taškų, atkovojo 3 kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, surinko 16 naudingumo balų ir puikiai vadovavo komandai. 

Kitą savaitę „Žalgiris“ Eurolygoje susitiks su Miuncheno „Bayern“ namuose, kur abi komandos kovos dėl pirmosios pergalės naujajame Eurolygos sezone. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos