Trijų lietuvių susitikime triumfavo T. Sedekerskis su R. Giedraičiu © Baskonia nuotr.

Penktadienio vakarą Eurolygoje įvyko net du susitikimai, kuriame žaidė trys lietuviai. Vienas jų vyko Barselonoje, kur „Barca“ priėmė „Zenit“ ekipą, o kitas Vitorijoje, kur „Baskonia“ stojo akis į akį su „AS Monaco“ komanda. 

„Baskonia“ namuose 78:66 (21:20, 17:15, 22:11, 18:20) įveikė „AS Monaco“ ekipą. 

Lietuviai „Baskonia“ gretose buvo naudingi. 

Tadas Sedekerskis puikiai kovojo dėl kamuolių – iš Neringos kilęs puolėjas per 25 su pusę minutės surinko 2 taškus (1/3 dvitaškiai, 0/2 tritaškiai), atkovojo 11 kamuolių, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, vieną kamuolį perėmė, prasižengė 3 kartus ir išprovokavo 1 pražangą. 

Rokas Giedraitis pelnė 10 taškų (1/3 dvitaškiai, 1/4 tritaškiai, 5/5 baudos metimai), atkovojo 5 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, 2 kartus suklydo, prasižengė 2 kartus ir išprovokavo 4 pražangas. 

Pralaimėtojų gretose Donatas Motiejūnas surinko 10 taškų (5/7 dvitaškiai, 0/2 tritaškiai, 0/2 baudos metimai), atkovojo 2 kamuolius ir išprovokavo 3 pražangas. 

Kita savaitė Eurolygoje bus dviguba. Abi rungtynes „AS Monaco“ žais namuose, o „Baskonia“ laukia išvykos į Rusijos, kur susitiks su „Zenit“ bei UNIKS. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos