Lietuviškas papildymas: „Žalgirio“ priekinę liniją sustiprins iš Bilbao atvykstantis R. Miniotas © Pauliaus Žukausko nuotr.

Kauno „Žalgiris“ sulauks taip reikalingo papildymo priekinėje linijoje. Tiesa, tai bus lietuvis, o ne užsienietis, kaip buvo tikimasi. 

BasketNews žurnalistas Jonas Miklovas praneša, jog Lietuvos čempionų sudėtį turėtų papildyti iš Bilbao „Basket“ ekipos atvykstantis Regimantas Miniotas – abi pusės jau pasiekė susitarimą. 

Regimantas Miniotas gali žaisti tiek sunkiojo krašto puolėjo pozicijoje, tiek centro pozicijoje. 

Praeitą sezoną jis išvyko rungtyniauti į Ispaniją. O prieš tai R. Miniotas atstovavo Prienų „CBet“ komandai, kur demonstravo įspūdingą statistiką: per 11 rungtynių pelnydavo po 18,5 taško bei atkovodavo po 10,5 kamuolio. 

Šį sezoną Ispanijos lygoje lietuvis per 10 rungtynių pelno po 4,6 taško, atkovoja po 3,9 kamuolio ir renka po 5,3 naudingumo balo. 

Praeitą sezoną R. Minioto statistika Ispanijos lygoje buvo geresnė. Tuomet aukštaūgis rinko po 7,1 taško, atkovojo po 4,3 kamuolio ir fiksavo 7,9 naudingumo balo statistika. 

R. Miniotas anksčiau žaidė „Žalgirio“ jaunimo sistemoje. 

Šiuo metu vis dar neaišku, ar antradienio rungtynėse su „Panathinaikos“ Lietuvos čempionams galės padėti Joshas Nebo, kurį kamuoja smulki čiurnos traumą.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos