Pas Kuvaldą apsilankęs E. Stanionis – apie Y. Ugaso komentarus: „Aš mėgstu viską įrodyti ringe“ © Sergėjaus Maslobojevo asm. nuotr.

Vienas geriausių Lietuvos boksininkų, Eimantas Stanionis apsilankė podkaste pas kitą labai žinomą Lietuvos kovotą, Sergėjų „Kuvaldą“ Maslobojevą. Lietuvos boksininkas pokalbyje su „Kuvalda“ kalbėjo apie būsimą varžovą, kuris turėtų būti Y. Ugas, kovoje dėl pasaulio čempiono diržo. 

E. Stanionis taip pat papasakojo apie savo konkurenciją su Evaldu Petrausku, kuri praeityje buvo labai aktuali Lietuvos bokso pasaulyje. Boksininkas aptarė savo pradžią kovų sporte, bokso situaciją Lietuvoje ir kitus dalykus. 

Apie konkurenciją su E. Petrausku: „Galima sakyti, kad mes turėjome kažkokią tai konkurenciją. Aš visada norėjau įrodyti, kad aš geresnis. Jis tuomet buvo ant bangos (po olimpiadoje iškovoto bronzos medalio), daug patirties jis turėjo. Visi žiūrėjo į mane, kad man šakės, nes ir Evaldas taip sakė. Kai pereini iš jaunių į vyrų, yra visai kitas boksas. Visi sakė, kad jo smūgiai, kaip patrankos. Kai pradėjom kovoti, viskas buvo visai kitaip.

„Šitame sporte yra svarbiausia tavo psichologinis nusiteikimas. Tu turi su savimi kovoti, jei nekovosi bus šakės. Prieš kovas mano nervų sistema yra labai rami. Tu eini kovoti, neeini žaisti, čia nėra žaidimas“, – apie bokso specifiką kalbėjo E. Stanionis. 

Apie situaciją Lietuvos bokse podkasto svečias teigė: „Vertinu blogai, jeigu atvirai. Trūksta tos konkurencijos, nes dabar Lietuvos čempionate aiškus tas čempionas. Atvažiuoja ir aišku, kas bus tas čempionas.“

S. Maslobojevas pokalbio metu teigė, jog Eimantui reikėtų atsikirsti socialinėje erdvėje į Y. Ugaso nemalonius komentarus apie jį, tačiau Eimantas atsakė: „Kažkokio pipiro galbūt reikėtų tai kovai, tačiau aš dar nesu tikras, kad ta kova įvyks. Aš mėgstu viską įrodyti ringe. 

„Aš laukiu kol ta kova įvyks, kol viskas bus oficialu. Vienu momentu jau norėjau rašyti apie jį, jau rašiau straipsnį. Man nepatiko, ką jis sakė. Aš esu laimėjęs prieš du kovotojus, prieš kuriuos jis yra laimėjęs, o aš tai padariau daug įtikinamiau, nei jis“, – teigė E. Stanionis. 

Pilnas pokalbis: 

Straipsnio įvertinimas: 21 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos