Nuo Covid-19 komplikacijų mirė buvęs kikbokso čempionas © Twitter nuotr.

Antivakseris kikbokso čempionas Frederikas Sinistra mirė nuo Covid komplikacijų po to, kai savo noru pasiprašė būti išleistas iš ligoninės.

Lapkričio 26 d. jis paskelbė, kad gruodžio 4 d. planuota kova buvo atšaukta, sakydamas, kad jam „pasibjaurėjo“ po to, kai buvo priverstas atšaukti renginį.

„Karys niekada neatsisako sosto, aš grįšiu dar stipresnis“, – rašė jis.

Vėliau jis rašė: „Gimiau neišnešiotas ir toliau kovosiu iki mirties kaip žmogus, niekada nepasiduodamas ir mirsiu nesigailėdamas“.

Likus trims dienoms iki jo mirties pranešimo apie jo mirtį, Sinistra atsakė į gerbėjų komentarus „Facebook“ platformoje.

"Ačiū už visą jūsų palaikymą. Grįžau namo, sveikstu, kaip ir reikia", – rašė jis.

„Grįšiu tūkstantį kartų stipresnis“.

41 metų vyras, žinomas kaip „The Undertaker“, mirė savo namuose Siney mieste, Belgijoje, nusprendęs pats gydyti „mažąjį virusą“ namuose.

Triskart pasaulio čempionas, kurį dar lapkritį treneris privertė kreiptis medicininės pagalbos, pasidalijo nuotraukomis, kuriose jis guli ligoninės lovoje intensyviosios terapijos skyriuje ir kvėpuoja per deguonies vamzdelį.

Pranešama, kad iš ligoninės išrašytas sunkiasvoris kovotojas namuose gydėsi deguonimi.

Apie Sinistros mirtį socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė jo žmona.

„Iš visos širdies dėkoju jums visiems už jūsų palaikymą ir visas jūsų nuostabias žinutes mano vyrui“, – rašė ji. „Mano vyras buvo dosnus žmogus su didele širdimi, kuris norėjo padėti kitiems, kad ir kas būtų.”

 

Straipsnio įvertinimas: 1 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos