Australijos ministras panaikino N. Džokovičiaus vizą – serbas turės būti deportuotas © Novak Djokovic Instagram nuotr.

Australijos imigracijos reikalų ministras Alex'as Hawke'as šią savaitę svarstė dėl geriausio pasaulio teniso žaidėjo likimo, tačiau penktadienį priėmė sprendimą, kad N. Džokovičius neatitiko reikalvimo ir jo viza negalioja. 

34-erių metų tenisininkas į Australiją atvyko dar praeitą savaitę, tačiau iki pirmadienio buvo izoliuotas, kol teismas nesugrąžino jo vizos pareiškdamas, kad jos atėmimas buvo neteisingas. Tiesa, Ministras A. Hawke'as turėjo teisę šį sprendimą pakeisti, o tą jis padarė šį penktadienį.

Visgi, serbas dar gali šį sprendimą skųsti ir tikriausiai su savo advokatų komanda, tai darys, tačiau tikėtina, kad jis bus deportuotas ir negalės atvykti į šią valstybę net tris metus. 

Priminsime, kad N. Džokovičius vyko į Australiją su išimtimi, nes persirgo COVID-19 virusu gruodžio mėnesio pabaigoje, todėl jam skiepas buvo nereikalingas. Visgi, žaidėjas sąmoningai nesiskiepijo ir bandė išvengti to, o, tai privedė prie A. Hawke'o sprendimo panaikinti vizą „dėl sveikatos ir tvarkos priežasčių“.

Serbijos teniso lyderis turėjo ginti Australijos didžiojo kirčio titulą, o turnyras prasidės sausio 17.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos