Vilerbane – fantastiškos D. Motiejūno rungtynės, atvedusios komandą į pergalę © Euroleague.net nuotr.

Donatas Motiejūnas pastaruoju metu yra įgavęs fantastišką sportinę formą. Šįkart centro puolėjas kartu su „AS Monaco“ komanda iškovojo Vilerbane, pademonstravęs šalia puikų pasirodymą. 

„AS Monaco“ (9-11) kitos Prancūzijos Eurolygos komandos svečiuose 100:75 (27:24, 24:17, 25:17, 24:17) sutriuškino Vilerbano ASVEL (8-11) ekipą. 

D. Motiejūnas sužaidė sezono rungtynes Eurolygoje – per beveik 23 minutes įmetė 22 taškus (9/10 dvitaškiai, 1/2 tritaškiai, 1/3 baudos metimai), atkovojo 4 kamuolius, vieną kartą suklydo, blokavo vieną varžovų metimą, išprovokavo 5 pražangas ir surinko 27 naudingumo balus. 

27 naudingumo balai – naujas lietuvio sezono rekordas Eurolygoje. Prieš tai 22 centras buvo surinkęs mače su Stambulo „Anadolu Efes“ išvykoje. 

Šiame Eurolygos sezone D. Motiejūnas vidutiniškai renka kiek daugiau, nei 9 taškus ir 9 naudingumo balus, taip pat atkovoja po 3,7 kamuolio per rungtynes. 

Su šia pergale „AS Monaco“ teoriškai įšoko į atkrintamųjų traukinį, į pirmąjį aštuntuką, kadangi jau minėta „Anadolu Efes“ ekipa yra sužaidus vienomis rungtynemis mažiau, tačiau turi tiek pat pergalių kiek „monegaskų“ komanda. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos