P. Jankūnas: „Yra buvę visokių problemų „Žalgiryje“, bet šis sezonas kitoks“ © Scanpix Baltics nuotr.

Kauno „Žalgirio“ simbolis ir gyva klubo legenda Paulius Jankūnas „Žalgiris Insider“ prenumeratorių prašymu tapo naujuoju klausimų-atsakymų rubrikos „Q&A” svečiu. Šį penktadienį gimtadienį švenčiantis žalgirietis atsakė į visą šūsnį sirgalių klausimų.

P.Jankūną privertė šyptelėti pirmasis perskaitytas klausimas, kurį uždavė Mėta. Sirgalė teiravosi kapitono: kas šio sezono komandos juodoji skylė?

„Visi turbūt, kai tokio gerumo sezonas. Pradedant nuo vyriausiojo ir baigiant jauniausiuoju“, – šypsojosi P. Jankūnas.

Ilgametis „Žalgirio“ žaidėjas sulaukė ir Gabijos klausimo apie karjeros pabaigą: kokie jausmai apima, kai žinai, jog kitą sezoną neišbėgsi į aikštelę su „Žalgiriu“?

„Kol kas dar apie tai negalvoju, nes dar vyksta sezonas. Aišku, žinai, kad viskas tuoj baigsis. Manau, bus sunkiau, kai prasidės kitas sezonas, kai jau nebegalėsi išbėgti. Tada bus sunkiau. Kaip bebūtų, toks gyvenimas, reikės priprasti“, – aiškino aukštaūgis.

Eriko klausimas privertė P.Jankūną pagalvoti apie tai, kokios patirties jis pasisėmė iš šio sezono.

„Įgavau daug patirties. Yra buvę visokių problemų „Žalgiryje“, bet šis sezonas kitoks. Pakeisti buvo du treneriai, dabar turime trečią. Buvo ir daug pralaimėjimų, nors komanda atrodė neblogai – visgi kažkas nesiklijavo. Tai visokios patirties yra daug“, – atvirai kalbėjo P. Jankūnas.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos