Serijoje – lygybė: „Mavericks“ tritaškių lietus nuskandino „Suns“ © USA Today Sports nuotr.

Dalaso „Mavericks“ išlygino vakarų konferencijos pusfinalio serijos rezultatą. Jasono Kiddo auklėtiniai 111:101 (37:25, 31:31, 19:22, 24:23) nugalėjo Fynikso „Suns“ krepšininkus.

Serijoje iki keturių pergalių rezultatas tapo lygus – 2-2. Penktosios serijos rungtynės vyks „Suns“ namų aikštelėje.

Pirmajame kėlinyje vyko rezultatyvi kova, kurioje lijo tolimais metimais. Dalaso krepšininkai pelnė net 37 taškus kėlinyje ir įgijo 12 taškų persvarą (37:25).

Antrajame kėlinyje tęsėsi „Mavs“ tritaškių lietus. Davis Bertans smeigė 4 tritaškius iš eilės, o „Mavericks“ į pertrauką išėjo turėdami tą pačią 12 taškų persvarą (68:56).

Pirmoje rungtynių pusėje komandos susidūrė su rimta pražangų problema. „Suns“ gretose Chrisas Paulas jau turėjo 4 asmenines pražangas, o „Mavs“ komandoje Luka Dončičius surinko 3 pražangas.

Po pertraukos žaidimo tempas kiek nukrito, tačiau aikštės šeimininkai toliau išlaikė savo pranašumą ir po Franko Ntilikinos tritaškio išsaugojo 9 taškų persvarą (87:78).

Antrojoje rungtynių dalyje vyko visiškas Doriano Finney–Smitho tritaškių vakarėlis. Dalaso puolėjas smeigė net 8 tritaškius rungtynėse.

Ketvirtajame kėlinyje Chrisas Paulas užsidirbo 6–ąją asmeninę pražangą, kuri lėmė tai, jog Luka Dončičius nuolatos „centruodavo“ prieš Cameroną Payne'ą ir to pasekoje buvo pelnomi lengvi taškai.

Likus 3 minutėms iki rungtynių pabaigos Jalenas Brunsonas ir Reggie Bullockas smeigė po tritaškį iš to paties kampo ir padidino Dalaso ekipos persvarą iki 12 taškų (107:95). Po to Luka Dončičius atliko nuostabią verpstę prieš Cameroną Johnsoną, kuri pakėlė sirgalius nuo kėdžių ir taip buvo įtvirtinta aikštės šeimininkų pergalė.

Nugalėtojus į pergalę vedė Luka Dončičius pelnęs 26 taškius, Dorianas Finney–Smithas pridėjo 24 taškus.

„Suns“ neišgelbėjo 35 taškus surinkęs Devinas Bookeris.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos