Atrankos langams rinktinės kapitonu išrinktas M. Grigonis © ltubasketball nuotr.

Vasaros darbus pradėjusi Lietuvos rinktinė išrinko naująjį kapitoną artimiausiom 4 rungtynėm – dviem draugiškom ir dviem langų rungtynėm prieš Bulgariją ir Čekiją.  

Kapitono pareigos atiteko Mariui Grigoniui, kuris į tai pažvelgė ironiškai. „Juokavome, kad iki to nusigyveno rinktinė, jog aš jau kapitonas. Apsidairai ir pamatai, kad vis tiek jau esu iš vyresnių šitoje rinktinėje, tai juokinga, bet viskas gerai, esu pratęs daug kalbėti“, – teigė naujasis kapitonas.

Apžvelgdamas savo pareigas jis išskyrė pagrindinius uždavinius. „Garsiausiai šnekėti, pasakyti, kada kur einam ir kaip atrodom, jei kažkas durniuoja – sudrausminti. Smagu būti komandos dalimi ir tiek, smagu prasibėgti ir žaisti krepšinį. Mano situacija yra kiek kitokia, tad aš kitomis akimis matau viską“, – tikino M. Grigonis.

Naujasis kapitonas teigiamai atsiliepė apie pradžią, ruošiantis Pasaulio taurės atrankos rungtynėms.

„Visi pažįstami, matyti, kol kas viskas gerai, visi nori. Pirmomis dienomis visada visi lekia, bėga, o vėliau – bus matyti“, – teigė M. Grigonis.

Ant parketo atsinaujinusią rinktinę pirmą kartą išvysti galėsime birželio 22-ąją, draugiškame mače Rygoje prieš Latvijos rinktinę.

Šiuo metu rinktinės stovykloje pluša 15 žaidėjų. Taip pat dar turėtų prisijungti Martynas Echodas. 

Tarp naujų veidų rinktinėje – Arnoldas Kulboka, Ignas Brazdeikis, Karolis Lukošiūnas, Donatas Sabeckis, Benas Griciūnas. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos