Vėl ant pasaulio čempionato podiumo užlipusi Meilutytė: „Esu labai laiminga dėl šio pasiekimo“ © REUTERS nuotr.

Rūta Meilutytė po 5 metų pertraukos vėl varžėsi pasaulio plaukimo čempionate ir po 7 metų iškovojo medalį prestižinėse plaukimo varžybose. 

Bronzos medalis – naujas medalis Rūtos Meilutytės kolekcijoje.

2019 apie karjeros pabaigą pranešusi 25-erių lietuvė šių metų pradžioje vėl sportavo su Lietuvos plaukikais ir patyliukais grįžo į didžiąją plaukimo sceną. 

Po iškovoto medalio R. Meilutytė rekomendavo visiems plaukikams padaryti pertrauką karjeroje, jeigu to reikia. 

„Grįžau į baseiną prieš šešis mėnesius, tačiau manau, kad nusipelniau šio medalio ir gero rezultato. Esu labai laiminga dėl šio pasiekimo“, – teigė bronzos medalininkė 100 m krūtine distancijoje. 

„Mėgaujuosi konkurencija ir plaukimu, niekada prieš tai savo gyvenime nesijaučiau taip. Visiems plaukikams rekomenduoju padaryti pertrauką nuo plaukimo ir pergalvoti savo požiūrį į sportą, pažiūrėti į viską visiškai kitaip. Pabandyti išsaugoti savo mentalitetą ir asmenybę.

„To (pertraukos – aut. past) reikia psichologinei sveikatai. Šiuo metu aš esu sugrįžusi kaip visiškai kitas žmogus su kitu požiūriu ir man labai patinka tai, ką aš darau“, – užsienio žiniasklaidai teigė po 7 metų ant pasaulio čempionato podiumo užlipusi Rūta. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos