I. Brazdeikis: „Aplink „Žalgirį“ jaučiasi puiki atmosfera“ © zalgiris.lt nuotr.

Pirmadienio vakarą Kauno „Žalgiris“ ikisezonines rungtynes žais jau būdamas pilnos sudėties. Žalgiriečiai šeštadienį treniruotėse sulaukė prisijungusių Lietuvos rinktinės žaidėjų: Luko Lekavičiaus, Arno Butkevičiaus ir Igno Brazdeikio.

Kazio Maksvyčio treniruojama komanda jėgas nuo 18 val. išbandys su Alytaus „Wolves“ klubu, o susitikimą tiesiogiai MVP plano prenumeratoriams transliuos „Žalgiris Insider“. Prieš laukiančias jau šeštąsias ikisezonines žalgiriečių rungtynes mintimis su „Žalgiris TV“ pasidalijo komandos naujokas I.Brazdeikis.

„Žinoma, kad labai gera grįžti į šią aplinką, į klubo aplinką. Aplink jaučiasi puiki atmosfera, visi bandome susipažinti, ypač mes, komandos naujokai. Bandome sukurti tarpusavio ryšius, mokomės puolimo ir gynybos derinių. Bandome susipažinti tiek tarpusavyje, tiek su žaidimo sistema. Tokie buvo svarbiausi akcentai pastarąsias kelias dienas, bet tiesiog jaučiuosi labai smagiai prisijungęs prie komandos ir labai džiaugiuosi galėdamas dirbti su kitais vyrukais. Manau, kad be jokios abejonės turime galimybę būti puikia komanda“, – tikino I. Brazdeikis.

Į rezultatyviausių rinktinės žaidėjų ketveriukę patekęs ir Europos čempionate po 10,7 taško rinkęs Brazdeikis tikino spėjęs pailsėti iki pirmųjų treniruočių su „Žalgirio“ klubu.

„Turėjau kelias laisvas dienas, kas buvo tikrai šaunu. Pirmą kartą žaidžiau tokio lygio tarptautiniame turnyre. Tokia patirtis turi daug fizinių ir psichologinių aspektų. Man tikrai reikėjo tų kelių laisvų dienų, bet dabar jaučiuosi tikrai gerai. Protas ir kūnas jaučiasi pasiruošę. Tiesiog daugiau laiko skiriu visokioms procedūroms, prižiūriu kūną. Visi kiti dalykai tokie, kokie ir turėtų būti“, – aiškino žalgirietis.

Rinktinės marškinėlius pakeitęs į „Žalgirio“ aprangą Lietuvos ir Kanados pilietybes turintis žaidėjas džiaugėsi, kad Kaune tęs darbus su jau puikiai pažįstamu specialistu Kaziu Maksvyčiu. Rinktinėje su „Žalgirio“ vairininku pirmą kartą dirbęs komandos naujokas aiškino, kad tai padės lengviau įsilieti į kauniečių žaidimo sistemą.

„Tai tikrai padeda ir jaučiu ryšį su juo. Sakyčiau, kad puikiai pažįstame vienas kitą. Bandysime nuo to atsispirti, o įsiliejimas į komandos gretas kol kas buvo sklandus. Kiti žaidėjai ir treneriai labai daug padeda su žaidimo sistemos supratimu. Nekantrauju, kad įsiliesiu į visą procesą dar labiau“, – pasakojo žaidėjas.

Rungtynėse su „Wolves“ klubu sirgaliai su žaidžiant su „Žalgirio“ aprangą pirmą kartą išvys ne tik Brazdeikį, bet ir A. Butkevičių. Pats Brazdeikis tikino, kad dvikovoje bus svarbiausia gerai išpildyti trenerio štabo sumanymus.

„Esu labai laimingas ir nekantraudamas laukiu rungtynių. Labai bus įdomu pamatyti, kaip visa komanda pirmą kartą atrodys aikštėje. Ne viskas tikrai pavyks sklandžiai, nes tai bus pirmas kartas, bus klaidų ir įvairių atkarpų, bet svarbiausia toliau tikėti vienas kitu, gerai atlikti savo užduotis, padėti vienas kitam ir laimėti susitikimą“, – tvirtino I. Brazdeikis.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos