LKL pradėjo bendradarbiavimą su OG Version: pristatė naujo sezono muzikinį takelį © LKL logotipas

Artėjant jubiliejiniam „Betsafe-LKL“ sezonui, Lietuvos krepšinio lyga (LKL) aistruoliams pristato atnaujintą muzikinį takelį, kuris krepšinio sirgalius pasitiks kiekvienose 2022-2023 m. „Betsafe-LKL“ sezono rungtynėse.

Praėjusiame sezone prodiuserio Justino Chachlausko, geriau žinomo sceniniu slapyvardžiu Virus J sukurtą muzikinį takelį naujam „Betsafe-LKL“ sezonui adaptavo muzikos prodiuseris Laurynas Jackonis – RSD, dirbantis kartu su OG Version, Mad Money, Proflame bei kitais panašaus stiliaus atlikėjais.

„Kai iš OG Version gavau pasiūlymą dirbti su šiuo projektu, iš karto įsivaizdavau, jog tai turėtų būti pergalės ir kovos emociją keliantis kūrinys.

Pradžioje pradėjau dėlioti ir įgrojinėti visas mintis ir idėjas, kurios tik šovė į galvą, o vėliau atrinkau tinkamiausias mano turėtai vizijai.

Kadangi pagrindas buvo adaptuotas pagal Virus J anksčiau sukurtą kūrinį, kaip pagrindinį motyvą pasirinkau chorą. Jis atrodė labiausiai atpažįstama kūrinio dalis bei geriausiai perteikė viso kūrinio nuotaiką ir emociją“, – sakė RSD.

Jubiliejiniame sezone LKL skirs dar daugiau dėmesio jauniesiems Lietuvos muzikos atlikėjams.

Pasiektas susitarimas ir su vienu ryškiausiu šalies reperiu – Dominyku Ježeriu-OG Version, kurio kūrybą, „Betsafe-LKL“ sirgaliai galės girdėti rungtynių apžvalgose, gražiausių rungtynių momentų įrašuose ar kituose „Betsafe-LKL TV“ komandos kuriamuose vaizdo siužetuose.

„Krepšinis man buvo artimas nuo pat mažens, tad sulaukęs pasiūlymo dirbti kartu su Lietuvos krepšinio lyga, nei sekundei nesuabejojau.

Repo muzika, ypatingai užsienio šalyse – neatsiejama krepšinio kultūros dalis. Džiaugiuosi, jog prie to galėsiu prisidėti Lietuvoje.

Neabejoju, jog savo kuriamais instrumentalais, kartu su visa „Hitmen“ prodiuserių komanda, stengsimės apjungti krepšinio ir hiphopo ritmus“, – apie bendradarbiavimą su Lietuvos krepšinio lyga kalbėjo OG Version.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos