Eurolyga paskelbė kandidatus į Kylančios žvaigžės titulą © ZUMAPRESS com. nuotr.

Iki reguliariojo sezono pabaigos likus 10 turų Eurolyga paskelbė kandidatus į Kylančios žvaigždės apdovanojimą.

Į šį apdovanojimą vėl pretenduoja Rokas Jokubaitis.

Pastaruoju metu gerą formą įgijęs lietuvis šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai renka po 5,5 taško, 1,8 atkovoto kamuolio, 2,2 rezultatyvaus perdavimo ir 6 naudingumo balus. 

Gynėjas praeitais metais būtent iškovojo šį Kylančios žvaigždės titulą.

Taip pat į prizą pretenduoja: Yamas Madaras, Alenas Smailagičius („Partizan“), Jaime Pradilla („Valencia“), Gabriele Procida (ALBA), Nico Mannion („Virtus“).

Tarp šių žaidėju rezultatyvesni už R. Jokubaitį yra tik Y. Madaras (6,1 tšk.) ir G. Procida (5,9 tšk.), tačiau šie renka mažiau naudingumo balų. Tuo metu lietuvio ekipa „Barcelona“ yra viena iš lyderiaujančių Eurolygoje. 

Tuo metu į geriausio gynėjo apdovanojimą pretenduoja: Thomasas Walkupas („Olympiacos“), Walteris Tavaresas („Real“), Rodrigue Beabouis („Anadolu Efes“), Kevarrius Hayes („Žalgiris“), Nikola Kalinič („Barcelona“), Alessandro Pajola („Virtus“).

Alfonso Fordo trofėjus atiteks vienam iš šių žaidėjų: Dwayne Bacon („Panathinaikos“), Mike James („AS Monaco“), Will Clyburn, Vasilije Micič („Anadolu Efes“), Sasha Vezenkov („Olympiacos“), Lorenzo Brown („Maccabi“)

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos