A. Polonara: gyventi Kaune yra nuostabu © Scanpix Baltics nuotr.

„Žalgiryje“ save atrandantis Achille Polonara džiaugiasi gyvenimu Kaune. 

31-erių italas apsilankė Marco Pagliariccio tinklalaidėje, kur pasidalino mintimis apie grįžimą į Italiją, žaidimą Eurolygoje, gyvenimą Kaune bei kitus dalykus.

„Čia į tave visi žiūri, kaip į Cristiano Ronaldo. Krepšinis yra religija, į kiekvienas rungtynes būna išparduoti bilietai, tai yra neįtikėtina. Jeigu išeini į gatvę, visi į tave žiūri labai pagarbiai. Čia gyventi yra nuostabu“, – apie gyvenimą Kaune kalbėjo puolėjas. 

„Sunku turėti 2 treniruotes per dieną, kai žaidi 3 ar 4 kartus per savaitę. Turime 2,5 valandos treniruotę su svarmenimis ir vieną treniruotę žaidžiant. Tokiu atveju turime daugiau laiko poilsiui, kas yra svarbu žaidžiant tiek daug rungtynių.

„Vieną dieną tikrai grįšiu į Italiją, tačiau nežinau kada tai bus. Labai paaugau žaidžiant užsienyje. Tokios galimybės neturėjau, kuomet buvau jaunesnis, tačiau visada svajojau apie tai. Būna daug iššūkių. Italijoje visada žinodavau, kad žaisiu 25-30 minučių per rungtynes“, – teigė A. Polonara. 

Per pastaruosius 4 mačus Eurolygoje puolėjas pelno po 8,3 taško, atkovoja po 6,3 kamuolio ir renka po 13,3 naudingumo balo. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos