Anglijoje A. Murray krito be pasipriešinimo, Vokietijoje A. Zverevas nusileido prancūzui ir baigė pasirodymą © Pixabay - Skitterphoto

Didžiojoje Britanijoje vykstantis ATP 500 lygio turnyras ir toliau tęsiasi, tačiau ne visi turnyro dalyviai pateko į ketvirtfinalio etapą. Andy Murray (ATP 124) be didesnio pasipriešinimo nusileido Italijos atstovui Matteo Berrettini (ATP 9) ir baigė savo pasirodymą.

Galutinis susitikimo rezultatas 3:6, 3:6, o korte žaidėjai praleido 1 valandą ir 26 minutes.

Tiek pirmame, tiek antrame sete A. Murray turėjo problemų žaidžiant savuosius padavimus, kuriuos dažnai laimėjo varžovas. Tiesa, dauguma taškų pavyko apginti, bet varžovas vis tiek sugebėjo išnaudoti progas per abi partijas, kas ir nulėmė tokį rezultatą.

Škotas jau kurį laiką bando sugrįžti į tenisą, tačiau dėl traumų to padaryti nepavyksta kokybiškai. 

Vokietijoje vykstančiame taip pat ATP 500 lygio turnyre netikėtai krito vietinis žaidėjas Aleksandras Zverevas (ATP 6), kuris po trijų setų kovos pralaimėjo prieš prancūzą Ugo Humbertą (ATP 31) ir nepateko į ketvirtfinalį.

Pirmame sete abu žaidėjai puikiai atliko savuosius padavimus ir be praradimų pasiekė pratęsimą, kuriame jaunesnis prancūzas sugebėjo jame sužaisti tiksliau ir išsiveržti į priekį. Visgi, antrame sete A. Zverevas gana greitai susikūrė pranašumą ir jį išlaikė iki partijos pabaigos.

Lemiamoje partijoje įvyko atvirkštinis variantas ir U. Humbertas palaužęs vokečio geim'ą įgijo reikiama pranašumą ir sugebėjo atlaikyti varžovo mėginimus spausti. 

Mačo nugalėtojo sąskaitoje 10 padavimų be atsako, o pralaimėtojo net 20. 

Už patekimą į ketvirtfinalį tiek Vokietijoje, tiek Anglijoje žaidėjai gauna 40,765 € ir 90 reitingo taškų.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos