D. Medvedevas sustabdė padavimų meistrą, A. Zverevas ir toliau demonstruoja solidų tenisą © Unsplash nuotr.

Prancūzijoje ir toliau vyksta atkaklios kovos dėl didžiojo kirčio titulo, o tarp trečio etapo nugalėtojų ir geriausi pasaulio žaidėjai. "Roland Garros" turnyre Danilas Medvedevas (ATP 2) per tris setus nugalėjo amerikietį Reilį Opelką (ATP 35), kuris savo padavimais nugalėjo šiemet ne vieną žaidėją. 

Rusas pergalę pasiekė rezultatu 3:0 (6-4, 6-2, 6-4), o korte žaidėjai praleido 1 valandą ir 40 minučių.

Antroji reitingo raketė sėkmingai pradėjo susitikimą ir iš kart pradėjo spausti varžovą bei žaidė labai įvairiai, kas aukštaūgiui priešininkui buvo labai nepatogu ir jis turėjo problemų žaidžiant daugelį taškų.

Nors tenisininkas iš JAV pasižymi puikiu servu, tačiau šiame susitikime jį pranoko D. Medvedevas, kuris atliko 10 padavimų be atsako, o varžovas tik 5. 

Tuo tarpu Aleksandras Zverevas (ATP 6) taip pat per tris setus nugalėjo Laslo Djerę (ATP 55) iš Serbijos ir užsitikrino savo vietą 4-ame etape. 

Galutinis mačo rezultatas 3:0 (6-2, 7-5, 6-2), o susitikimas truko 2 valandas ir 9 minutes. 

Pirmasis ir trečiasis setas susiklostė panašiai ir A. Zverevas lengvai palaužęs varžovo padavimų serijas juose laimėjo. Tiesa, antrame sete jam nepavyko žaisti užtikrintai, kas lėmė atsilikimą rezultate net du kartus, tačiau abu kartus pavyko išlyginti rezultatą, o vėliau jį ir persverti taip įrodant savo pranašumą korte. 

Už patekimą į kitą etapą žaidėjai gauna po 189,000 € ir 180 reitingo taškų.

Kitame etape D. Medvedevas susitiks su Ch. Garinu, o A. Zverevas su K. Nišikoriu.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos